7 crai hotel in plaiul foii

de vizitat plaiul foii
Rețete românești din Brașov și Țara BârseiMeșteșuguriTradiții și obiceiuriProducători locali

Awesome route! Rather demanding physically and with some effortless climbs on how up. No climbing equipment demanded, instead of specifically harmful, but be aware that it's not a beginner route

Rețete românești din Brașov și Țara BârseiMeșteșuguriTradiții și obiceiuriProducători locali

Treatment sunt avantajele lânii merinos ? Toți sportivii sunt de aceeași părere, calitățile lânii merinos sunt a number of: este călduroasă iarna, ușoară vara, rezistentă, moale și cu o capacitate bună de reducere a kindării mirosurilor neplăadorable!

În condițiile din acea zi de decembrie, aceste șufe erau mult prea alunecoase pentru a-mi fi de vreun folos (cel puțin nu cu mănușile subțiri pe treatment le aveam).

Parcul național se suprapune cu Situl Natura 2000, iar pe suprafața lui se mai întâlnesc câteva rezervații naturale, dintre care majoritatea sunt peșteri și avene:

Situata intr-un decor normal spectaculos, pe Valea Barsei, localitatea Plaiul Foii apartine, sub component adminsitrativ, de judetul Brasov. Asezarea este situata la o altitudine de 850 m si este marginita de Masivul Piatra Craiului si de Muntii Fagarasului. Este considerata cea mai frumoasa zona turistica din preajma orasului Zarnesti si s-a dezvoltat in ultimele decenii in jurul cabanei de la treatment a si imprumutat denumirea.

Recomandările noastreAtracții turistice istoriceCe ți-ar recomanda un localnic să vizitezi?Broșuri despre Brașov

Un alt lucru pe treatment îl puteți face este să mergeți să vedeți Prăpăstiile Zărneștilor, drumul este practicabil cu mașina, deși este un drum pietruit, dar nu este nevoie de parcurgerea traseului montan pentru a vedea miracolul stâncos al naturii.

De pe Varful Ascutit am inceput sa coboram de pe creasta spre cabana Curmatura. La inceput period o coborare abrupta, dificila, dar apoi a urmat un traseu de promenada prin padure pana la cabana.

A urmat buleala la picior al lui Andrei pe drumul de intoarcere, din nou somn la Curmatura intrerupt de pietrele deranjate de petrecaretii ce-si aveau cortul mai la panta in sus de noi, tolaneala de a doua zi tot la Curmatura, ca deh, organismul cerea (mai putin Andrei nu tu) care, de voie, de nevoie, a facut un drum pana in Zarnesti sa ne cumpere ciocolata si bere )! A urmat plimbarea pana La Table (sper sa nu gresesc) in care tot Andrei a patentat expresiile inca five moment de odihna si mai vreau putina apa , ploaia din noapte respectiva in treatment tot Andrei a fost eroul (a uitat fereastra deschisa la cort si s-a inundat (in paranteza fie spus, lucru essential de mentionat, eram 4 insi cu three corturi in treatment incapeau eight persoane), spalatul pe fata de a doua zi dimineata in raul din apropiere in timp ce in amonte niste rusoaice mai mult sau mai putin bune se duseau prin partile esentiale, despartirea de Andrei de a doua zi (deja echipamentul lui period depasit ethical si fizic pentru ce ne propusesem noi, respectiv traseul La Lanturi, urcusul la Om pe care tu aveai de gand sa il abandonezi din motive de sanatate (noroc cu Ion asa il chema pe tipul din Oradea care era in plimbare cu verisoara lui prin zona si care s-a oferit galant sa te ajute), intalnirea pe creasta cu un nene de vreo fifty de ani treatment isi facea incalzirea prin zona si isi odihnea oasele pe o petrisica, in timp ce se curata intre degetele de diverse impuritati adunate fara voia lui de pe traseu! Si a mai fost cireasa de pe visina, coborarea pe La Lanturi, in zumzet de tunete si cu promisiuni ferme facute de mine in sinea sinelui meu ca nu ma voi mai lua dupa tine in viitor! Am ajuns cu bine in Plaiu’ Foii, tocmai la tanc, ploaia incepand in forta dupa ce ne-am montat corturile si ne-am desfacut berile! Noaptea am dormit cu frica de tunete si fulgere, dupa care a doua zi am pornit agale spre descopera casa, murati pana la piele, cam fara bani de tren si satul de atatea frici la care am fost supus in cele cateva zile petrecute in Crai! Cam asta a fost rezumatul ideilor principale, pe care, daca doresti, le voi dezvolta diseara la o bere! Numa’ bine!

Prima porțiune am parcurs-o cu mașina: din satul Cheia am ieșit pe DN 73 (Brașov – Pitești) către nord, apoi stânga prin Zărnești și apoi pe un drum neasfaltat destul de dificil până la Cabana Plaiul Foii.

5 trasee de drumeție în Brașov, cu șanse de apusuri superbe Află unde să te recreezi la sfârșit de zi și unde să te umpli de energia naturii, în drumeție.

Ziua two – Drumeţie, descoperirea refugiului, confecţionarea de arcuri şi săgeţi si montarea cortului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *